วันพฤหัสบดีที่ 7 ตุลาคม พ.ศ. 2553

สวัสดีปีใหม่ 2553

สวัสดีปีใหม่ 2553

สุทธิพงษ์ สุริยะ ขอส่งความสุขและความปรารถนาดีผ่านทาง VOICE OF AMERICA ภาคภาษาลาว http://www.voanews.com/mediaassets/lao/2009_12/Audio/Mp3/Lao%20Diaspora_31Dec09.Mp3 เพื่อร่วมอวยพรให้ท่านประสบแต่ความโชคดี ร่ำรวยเงินทอง มีสุขภาพแข็งแรงโดยถ้วนหน้ากัน และขอขอบคุณทุกท่านที่ให้การสนับสนุน ขาบ สตูดิโอ ด้วยดีเสมอมา

ขอแสดงความนับถือ

สุทธิพงษ์ สุริยะ



บริการและงานให้คำปรึกษา ขาบสตูดิโอ

1. ฟู้ดสไตลิสต์

2. ถ่ายและกำกับภาพอาหาร

3. รับออกแบบสื่อสิ่งพิมพ์อาหารทุกชนิด

4. คุกกิ้งโชว์และเวิร์คช็อป

5. งานออกแบบบรรจุภัณฑ์อาหาร

6. สตูดิโออาหารให้เช่า

7. คอร์สฝึกอบรมฟู้ดสไตลิสต์

8. พัฒนาสูตรอาหารโดยเชฟจากสถาบันอาหารชั้นนำ

9. รับสอนทำอาหารโดยเชฟจากสถาบันอาหารชั้นนำ

10. งานที่ปรึกษาด้านสไตล์ให้ธุรกิจอาหารทุกรูปแบบ

11. ออกแบบหน้าตาอาหารเชิงพาณิชย์ศิลป์สำหรับธุรกิจอาหาร

12. คิดวางธีมคอนเซ็ปออกแบบสื่อสิ่งพิมพ์อาหารด้วยมาตรฐานสากล





Happy New Year 2010

Through the Voice of America in Lao http://www.voanews.com/mediaassets/lao/2009_12/Audio/Mp3/Lao%20Diaspora_31Dec09.Mp3 , we at the Karb Studio would like to wish you a healthy, happy and prosperous New Year. Your support is always appreciated.

Best Regards,

Suthipong Suriya

Addendum: Suthipong Suriya has been featured in the Bangkok Post. http://www.bangkokpost.com/life/family/30045/secret-ingredients-of-a-food-stylist

Suthipong Suriya has been invited as a guest on Independent Kitchen, a TV show on food styling, throughout the month of January, 2010. There are 4 parts in the series, to be aired on Saturday January 9, 15, 23 and 30 from 10:05 am – 10:55 am, available on Channel 5 and www.ikkitchen.tv.

Services and Consultancy by Karb Studio

1. Food styling

2. Food photographing and directing

3. Food publication design

4. Cooking workshop and show

5. Food packaging design

6. Food studio rental

7. Food stylist training

8. Food recipe development by chefs from leading food institutions

9. Cooking classes by chefs from leading food institutions

10. Food business styling

11. Commercial food styling for food business

12. Food publication conceptualization using international standards


ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น